Royal Canin Mini Shih Tzu Wet

Artikelnummer: 9877X
Helfoder för hund - Paté -Anpassat för vuxna och äldre hundar av rasen shih tzu - Äldre än 10 månader

Shih tzu är en vänlig, småvuxen ras som ibland kan vara lite kräsen när det gäller mat. Våtfoder kan utgöra ett trevligt tillägg till torrfoder och är ett sätt att se till så att din hund får i sig tillräckligt med näringsämnen. Hundar av rasen shih tzu är fullvuxna vid 10 månaders ålder och kan då betraktas som vuxna. ROYAL CANIN® Shih Tzu våtfoder är ett helfoder för vuxna hundar som kan erbjudas som omväxling till ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult torrfoder. ROYAL CANIN® Shih Tzu våtfoder har en mjuk konsistens och en starkare doft, vilket kan främja aptiten hos hundar av rasen shih tzu. Dessa hundars aptit kan variera och för att säkerställa att de får i sig tillräckligt med näringsämnen kan det vara bara att omväxlande utfodra med våtfoder. Shih tzu har en lång päls och det är därför särskilt viktigt att upprätthålla en hälsosam hud, och därigenom en hälsosam päls. Omega-3-fettsyror (EPA och DHA) och omega-6-fettsyror i fodret bidrar till att hålla huden i god form.

Om du planerar att använda blandad utfodring med både våt- och torrfoder, följ då Royal Canins foderguider på förpackningen. På så vis säkerställer du att hunden får i sig optimala mängder av de båda fodertyperna. Vi på Royal Canin ser det som vårt uppdrag att utveckla produkter anpassade efter ditt sällskapsdjurs individuella behov. Alla våra produkter genomgår en omfattande kvalitetskontroll för att garantera optimal kvalité och för att tillgodose din hunds specifika näringsbehov. När din hund utfodras med ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult i kombination med våtfoder, kan du känna dig trygg med att den får i sig en komplett och balanserad kost.

SAMMANSÄTTNING: kött och animaliska biprodukter, spannmål, vegetabiliska biprodukter, oljor och fetter, mineraler, socker.

TILLSATSER (per kg): Näringstillsatser: Vitamin D3: 200IE, Järn (3b103): 14mg, Jod (3b202): 0,3mg, Koppar (3b405, 3b406): 2,6mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 4,3mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 43mg.

GENOMSNITTLIGT ANALYSVÄRDE: Protein: 8,0 % - Fettinnehåll: 6,0 % - Råaska: 1,4 % - Växttråd: 1,4 % - Vattenhalt: 79,5 % - Per kg: EPA/DHA: 1,3g, Taurin: 1,2g.

* L.I.P. (Low Indigestible Protein): proteiner som valts ut för sin mycket höga smältbarhet

UTFODRINGSANVISNING: se tabell. Fabrikens registrerings- och partinummer, bäst före datum: se förpackning. Förvaras torrt och svalt.
19  :-

* Måste fyllas i

19  :-