Butiken

 

Dogz är butiken med det senaste inom hundartiklar och tillbehör för dig och din hund. Vi har funnits sedan 2006 och är en väletablerad butik i Halmstad. 2008 flyttade vi till Widik Center, Flygaregatan 12 och öppnade även upp vårt hundtrim. Hösten 2014 flyttade vi till nya och större lokaler på samma adress. 

I vårt sortiment finner du användbara produkter med hög kvalitét och snygg design. Vi saluför kända varumärken som Hurtta, Hunter, Kong, Bistos, Svenska Djurapoteket med flera. I vår webshop hittar du ett urval av våra produkter.

I butiken säljer vi ett flertal olika kvalitetsfoder, färskfoder, svenska torkade naturtugg, frysta märgben och mycket mera. Vi är väldigt noga med vart vårt foder, godis och tuggben kommer ifrån och även hur det produceras. Vi väljer endast det bästa till våra fyrfotade vänner!

De foder vi saluför är Standardt, MeraDog, Eukanuba, Royal Canin, Orijen, Acana, Vom og Hundemat, MUSH och Bravo.

Vi hjälper gärna till med tips och råd om foder, skötsel eller att prova ut halsband, sele & kläder, samt träningsprodukter. Vi har alltid "drop-in" på kloklippning.

I vårt hundtrim klipper,  trimmar och badar vi hundar av alla raser. Dessutom skrapar vi bort tandsten och tömmer analsäckar. Hör av dig till oss för att få prisuppgifter och för att beställa tid.

 

Öppettider 

Måndag - Fredag 10 - 18

Lördag 10 - 14

 

 Välkommen till oss på DOGZ!