Royal Canin Mini Dachshund Wet

SKU: 9878X
Helfoder för hund - Anpassat för vuxna och äldre hundar av rasen tax - Äldre än 10 månader (paté)

Taxen är en vänlig, intelligent och lojal ras som är känd som den perfekta familjehunden. Vuxna taxar behöver en kost som ger de näringsämnen som krävs för att möta energibehovet hos denna ras för att bidra till att bibehålla en hälsosam aktivitetsnivå. ROYAL CANIN® Dachshund paté (loaf) våtfoder är lämpligt för taxar över 10 månaders ålder och är speciellt utvecklat med alla näringsbehov hos din vuxna hund i åtanke för att främja god allmänhälsa och välmående. Våtfodret är utformat för att bidra till att upprätthålla din tax muskelstyrka. Den optimala sammansättningen hjälper också till att främja en god led- och skeletthälsa.

ROYAL CANIN® Dachshund paté (loaf) är utvecklad med en speciellt anpassad konsistens för att ytterligare öka smakligheten. Denna produkt hjälper därför till att tillfredsställa din hunds aptit – även om den har en tendens att vara kräsen! För att tillgodose alla hundars individuella preferenser finns fodret även som torrfoder, med krispiga och välsmakande foderbitar. Om d vill maximera hälsofördelarna och använda blandad utfodring behöver du bara följa riktlinjerna i vår foderguide för att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder.

SAMMANSÄTTNING: kött och animaliska biprodukter, spannmål, vegetabiliska biprodukter, mineraler, socker, oljor och fetter, blöt- och skaldjur.

TILLSATSER (per kg): Näringstillsatser: Vitamin D3: 180IE, E1 (Järn): 7mg, E2 (Jod): 0,2mg, E4 (Koppar): 1,8mg, E5 (Mangan): 2,1mg, E6 (Zink): 21mg.

GENOMSNITTLIGT ANALYSVÄRDE: Protein: 8,5 % - Fettinnehåll: 5,9 % - Råaska: 2,1 % - Växttråd: 1,2 % - Vattenhalt: 79,0 %.

Utfodringsanvisning: se tabell. Fabrikens registrerings- och partinummer, bäst före datum: se förpackning. Förvaras torrt och svalt.
19  :-

* Required Fields

19  :-