Innotek

Petsafe Spray Commander

Artikelnummer: 2795
Spray Commander, vattentätt sprayhalsband med fjärrkontroll.

Innotek Spray Commander fjärrdressyrhalsband med spray använder en fjärrkontroll och ett ofarligt halsband med spray för att omdirigera uppmärksamheten hos en hund som är distraherad eller uppför sig illa, eller som har lärt sig att lydnad är valfritt. Halsbandet kan aktiveras på upp till 85 meters avstånd. Förutom två nivåer av spray för att bryta oönskat beteende har Innotek Spray Commander fjärrdressyrhalsband med spray även en ljudsignal för positiv förstärkning. Den kan användas för att visa hunden när dennes beteende är acceptabelt. Ljudet fungerar som en slags belöning för hunden.
Detta innovativa system ger inga biverkningar som smärta eller rädsla.

Driftsäker, stabil konstruktion som ger en problemfri träning.
Sprayen används för att störa hunden och omdirigera dess uppmärksamhet. Ju mer försjunken i sin aktivitet hunden verkar vara, desto längre spray krävs för att stoppa och korrigera beteendet och för att omdirigera dess uppmärksamhet.

Spray Commander har 16 olika frekvenser, dvs 16 hundar kan samtidigt träna med Spray Commander. Räckvidden är 85 meter. Spray Commander drivs med standardbatteri, det krävs alltså inget specialbatteri som är svårt att få tag i och som är onödigt dyrbart.
1 499  :-