VGW Bälte

VGW Bälte

SKU: 2076X
Att hundar drar i kopplet är tyvärr inget ovanligt. Många hundägare upplever samma problem. NovaDog AB tillverkar en produkt för att göra hundpromenader mer avkopplande -VGWBälte®Extension. Få produkter har fått så många nöjda kunder som VGWBälte®Extension. Ergonomiskt utformad för hund med mjuka remmar. Förutom att Extension motverkar snedbelastning, negativ påverkan på rygg och nacke så är VGWBälte®Extension känt för att ge hunden en lugnande påverkan på promenader.

Genom att kopplet fästs på bogen blir effekten att du kan hålla emot och bromsa hunden oavsett kraft hos hunden. Istället för att dra vidare framåt, får bältet hunden att göra en halvvolt mot dig. Då får hunden kontakt med dig istället för det som hunden tidigare haft sin uppmärksamhet på. Med VGWBälte®Extionson får du en mycket bra inlärningshjälp.

VGWBälte®Extension är lovordad av veterinärer och hundfysioterapeuter för dess goda effekter på hundens fysik. Hunden kan röra sig fritt i bältet, muskler och leder kan då arbeta på ett naturligt sätt. VGWBälte®Extension motverkar även snedbelastning.

VGWBälte®Extension ger fria andningsvägar och ger inget tryck mot matstrupen. Hunden kan syresätta sig naturligt, vilket är mycket viktigt för alla hundar men framförallt för de trubbnosiga. Bältet ska sitta bekvämt på hunden och ska kunna röra sig på hunden vid promenad. Två fingrar under varje rem, är vår rekommendation.

Flera hundpsykologer och hundägare beskriver hur mycket lugnare hundar blir efter att ha använt VGWBälte®Extension under en tid. Effekten att du kan hålla emot kommer direkt, men den lugnande effekten kan ta lite längre tid.

Med ett VGWBälte®Extension orkar du hålla emot när hunden är glad, rädd, osäker eller vaktar och gör utfall. Många hundägare kan bevittna om hur lätt och skönt det nu är att ta promenader med sin hund. När du som hundägare känner att du har kontroll och att du kan hålla din hund, sänks din stressnivå vilket "smittar" av sig på hunden. Det blir en mycket bättre inlärningssituation för både dig och din hund!

FRAMFÖR ALLT - VGWBälte®Extension SKONAR NACKE OCH RYGG PÅ DIG OCH DIN HUND!

Finns i färgerna svart och röd.
Extension finns i åtta storlekar, från XXS till XXXL.
549  :-

* Required Fields

549  :-