Tic Clip

SKU: 2344
Anibio Tic-Clip erbjuder en revolutionerande metod för att skydda ditt husdjur från fästingar och loppor, utan bekämpningsmedel, fästingdroppar, sprayer eller lokal applicering av något slag!

Tic-Clip är laddad med bioenergi och stöter bort skadeinsekter i upp till två år. Detta fästingmedel skapades i Tyskland och har varit en stor succé i hela Europa.

VATTENTÄT, LUKTFRI, INGET BATTERI, UPP TILL 2 ÅRS SKYDD!


FÖRDELAR
* Helt giftfritt
* 100% utan bekämpningsmedel
* Helt säker för husdjur och människor
* Luktfri, stör inte ditt husdjurs luktsinne
* Lämplig för användning med valpar och kattungar
* Skyddet varar upp till två år
* Vattenresistent. tål bad
* Väger inte mer än en 50 öring

Det låter flummigt men väldigt många djurägare och uppfödare är nöjda med fästingbrickan.

Läs recensioner ifrån amerikanska kunder här (nytt fönster öppnas

SÅ FUNGERAR DET
Tic-Clip brickan är laddad med bioenergi som gör det väldigt svårt för fästingar och annan ohyra att lokalisera djuret. Fästingar och loppor reagerar helt enkelt inte på ditt husdjur längre.

Tic-Clip funktion är lite abstrakt jämfört med det traditionella insektsgifter, men Tic-Clip har väldigt många nöjda användare.

HUR ANVÄNDER JAG TIC-CLIP?
Sätt ihop brickan med de två ringarna och fäst i hundens eller kattens halsband. Väldigt små djur behöver ej använda båda ringarna. Tic-Clip fungerar endast ihop med de ringar som medföljer i förpackningen.

Tic-Clip kommer att börja arbeta inom 5 dagar och kan ta upp till 20 dagar att nå full effektivitet. Efter tre veckor av slitage, kommer du se resultat du kan förvänta dig. Det är viktigt att du behåller brickan på ditt husdjur så mycket som möjligt. Om man tar av brickan tar det en stund innan den börjar verka igen. Om du tar av brickan på natten är det bra om du lägger den så nära ditt husdjurs nattplats som möjligt. Skyddet räcker i upp till 2 år och sedan behöver man köpa en ny bricka.

En viss effektminskning kan ske då djuret är sjukt, medicinerar eller löper.

Dimensioner: 20x20x1 mm
Vikten är endast 5g
399  :-
ELLER