Sureflap

Sureflap Microchip Cat Flap

SKU: 1532
Kattluckor med magnetnyckel i all ära, men den lilla nyckeln som fästes i halsbandet försvinner lätt. SureFlap kom på en smart lösning på problemet; nämligen en kattlucka som läser av kattens microchip istället. Denna gör att din katt alltid kommer in i huset även om den skulle råkat komma ur sitt halsband, samtidigt som obehöriga katter stängs ute. Helt enkelt en inbyggd hemnyckel!

När katten sticker in huvudet i luckan läses kattens microchip av och luckan öppnas. Att ”lära” luckan vilka katter som den får släppa in är väldigt enkelt. Luckan kan dessutom komma ihåg upp till 32 olika katter.

SureFlap har ett fyrvägslås, vilket innebär att du kan välja mellan att:

Ha luckan öppen
Ha luckan låst
Låta katten komma ut, men inte in
Låta katten komma in, men inte ut

Luckan drivs med 4 stycken vanliga AA-batterier som håller i minst 6 månader. En liten lampa blinkar när batterierna är på väg att ta slut. En praktisk minnesfunktion gör att luckan kommer ihåg alla chipnummer även när du har bytt batterierna.

SureFlap kan monteras på alla sorters dörrar men för glas- och metalldörrar krävs en så kallad monteringsadapter. För tjockare dörrar kan en förlängningstunnel behövas.


Yttermått: 21 x 21 cm

Utskärningshål: 16,2 x 17,2 cmLuckan kan läsa alla standardchip inom EU och UK

3 års garanti mot fabrikationsfel.
1 295 :-