Soopa Sticks BANANA & PEANUT BUTTER 100gr

SKU: 9997
Soopa Dental Sticks är en allergivänlig spannmålsfri sticks för hunden som älskar att tugga. Tillverkade med 100% naturliga ingredienser av human kvalitet, de hjälper till att hålla tänderna rena och förbättra andedräkten. Full av vitaminer, mineraler och hälsofördelar. Enkla, läckra, näringsrika och bästa av allt hundar ÄLSKAR dem!

Visste du det: Jordnötssmör innehåller hälsosamma fetter och E-vitamin som hjälper till att hålla dina hundkappa friska och glänsande Kokosnötsolja är en supermat rik på MCT: er som studier har visat hjälper till att öka din hunds hjärnkraft medan bananer är en bra källa till vitaminer och fiber för att hålla din hund frisk och lycklig.

Ingredienser: Helt potatismjöl, potatisfiber, vegglycerin, bananmjöl 4%, kalciumkarbonat, jordnötssmör 2% (palmolja och xylitolfritt), organisk kokosnötolja 1,5% Ingredienser och näringsämnen: Helt potatismjöl, potatisstärkelse, vegglycerin, torkade morotbitar, kalciumkarbonat, pumpafrömjöl, organisk kokosnötolja och gurkmeja.

Analys: (Endast 73 kalorier per pinne!) Olja / fett 2,69% Rått protein 4,30% Råfiber 1,30% Ask 5,20% Fukt 15,8%

Lämplig för hundar med t ex:

Fetma
Njur- /leverbesvär
Allergier
Pankreatit
Låg immunitet
Förpackning:

100g
69  :-