Royal Canin

Royal Canin Katt Wet Kitten in Gravy 85g

Artikelnummer: 3833X
Helfoder för katter - Anpassat för kattungar upp till 12 månaders ålder (tunna skivor i sås)

Stödjer immunförsvaret
Bidrar till utveckling av det naturliga försvaret genom en balans av näringsämnen.

Lätta att tugga små bitar i sås.

Föredras instinktivt
Näringssammansättningen som instinktivt föredras av kattungar i 2:a tillväxtfasen.

För att din kattunge ska få bästa möjliga start i livet måste du se till att den får rätt näring. Ett foder som innehåller de livsviktiga näringsämnena främjar din kattunges utveckling och tillväxt. Det kan vara svårt att avvänja kattungen från modersmjölk, i synnerhet om fodret inte är specifikt anpassat efter kattungens individuella behov och smakpreferenser. Därför har ROYAL CANIN® Kitten Instinctive bitar i sås tagits fram för att matcha den optimala näringsprofil som instinktivt föredras av kattungar. Om din kattunge får en kost som har utformats med hänsyn till smak, doft och konsistens bidrar det till en långsiktig och instinktiv acceptans av det näringsrika foder du serverar.

ROYAL CANIN® Kitten Instinctive bitar i sås innehåller alla de livsviktiga näringsämnen som behövs för att tillgodose ett högt energibehov, stärka skelettet och stödja en god hälsa. Under det andra tillväxtstadiet (4–12 månader) är din kattunges immunförsvar ännu inte fullt utvecklat.

ROYAL CANIN Kitten Instinctive bidrar till att främja din kattunges naturliga försvar med hjälp av ett komplex av antioxidanter som innehåller vitamin E, vitamin C, taurin och lutein. ROYAL CANIN® Kitten Instinctive bitar i sås är särskilt utformat för att vara enkelt att tugga och kan med fördel även ges till kattmammor. För att tillgodose varje katts individuella preferenser finns ROYAL CANIN® Kitten Instinctive även som ett våtfoder, bitar i en läcker gelé och som en mjuk och välsmakande paté.


Vikt 1x85g

Innehåll
Vitamin D3 175IE, E1 (järn) 4mg, E2 (jod) 0,36mg, E4 (koppar) 2,8mg, E5 (mangan) 1,3mg, E6 (zink) 13mg Protein 12 %, fett 4 %, aska 1,8 %, växttråd/fibrer 0,9 %, vatten 78 %

Information
Kött och animaliska biprodukter, spannmål, vegetabiliskt proteinextrakt, mineraler, vegetabiliska biprodukter, oljor och fetter, jäst, socker
19  :-

* Måste fyllas i

19  :-