Royal Canin

Royal Canin Katt Wet Instinctive Jelly 85g

SKU: 3838X
Helfoder för vuxna katter från 1 till 7 år (tunna skivor i gelé)

Föredras instinktivt
Instinctive är utformad för att matcha den optimala macro-näringssammansättningen som instinktivt föredras av vuxna katter.

Friska urinvägar
Främjar friska urinvägar.

Bibehållande av idealvikten
Bidrar till att bevara idealvikten.

Att hitta foder till din katt som är både näringsmässigt gynnsam och aptitligt kan ibland vara svårt. Katter kan vara kräsna och äter ofta inte foder som inte passar just deras smak – även när det är skräddarsytt för att innehålla de näringsämnen som din katt behöver. ROYAL CANIN® Instinctive bitar i gelé är utformat för att matcha den optimala näringsprofil som instinktivt föredras av vuxna katter.

Med noga utvalda näringsämnen för optimal smak, maximal doft och smak är den en maträtt som din katt helt enkelt inte kommer att kunna motstå. Tack vare en mängd olika ingredienser, vitaminer, mineraler och aminosyror (allt som behövs för att bibehålla god hälsa), får din katt ett mycket smältbart och näringsbalanserat helfoder. Kombinationen av näringsämnen har utformats både för att föredras instinktivt, vara näringsmässigt hälsosamt, hjälpa din katt att bibehålla sin idealvikt och stödja urinvägshälsan.

ROYAL CANIN® Instinctive bitar i gelé innehåller en optimal fetthalt för att bidra till bibehållen idealvikt, dessutom bidrar kostfibrerna till mättnadskänslan. För att tillgodose alla katters individuella preferenser finns ROYAL CANIN® Instinctive även i smakrik sås eller som välsmakande paté.

19  :-

* Required Fields

19  :-