Royal Canin

Royal Canin Katt Wet Instinctive Gravy 85g

SKU: 3834X
Helfoder för vuxna katter (tunna skivor i sås)

Föredras instinktivt
Instinctive är utformad för att matcha den optimala macro-näringssammansättningen som instinktivt föredras av vuxna katter.

Främjar friska urinvägar.

Bidrar till att bevara idealvikten.

När du utfodrar din katt går det att förena vad den faktiskt vill äta med vad den behöver äta för att uppfylla sitt näringsbehov för god hälsa. Att välja rätt foder för din katt är viktigt för att stödja en hälsosam livsstil, och när din katt njuter av kattmaten är det ännu bättre.

ROYAL CANIN® Instinctive bitar i sås är utformat för att matcha den näringsprofil som instinktivt föredras av vuxna katter. Noga utvalda näringsämnen för optimal smak gör den till en maträtt som din katt helt enkelt inte kommer att kunna motstå. Tack vare en mängd olika ingredienser, vitaminer, mineraler och aminosyror (allt som behövs för att bibehålla en god hälsa), får din katt ett mycket smältbart och näringsbalanserat helfoder. Kombinationen av näringsämnen har utformats både för att vara föredras instinktivt, vara näringsmässigt hälsosamt, hjälpa din katt att bibehålla sin idealvikt och stödja urinvägshälsan.

ROYAL CANIN® Instinctive bitar i sås innehåller en optimal fetthalt och dessutom bidrar kostfibrerna till mättnadskänslan. För att tillgodose alla katters individuella preferenser finns ROYAL CANIN® Instinctive även i en läcker gelé eller som välsmakande paté.

19  :-

* Required Fields

19  :-