Royal Canin

Royal Canin Katt Sensible 2kg

Artikelnummer: 3759X
Balanserat helfoder för vuxna katter äldre än 1 år - Katter med känsligt matsmältningssystem

Vissa katters matsmältning kan vara känsligt för vissa typer av foder. Om detta är fallet för din katt kan en förändrad kost krävas för att ge en bra magtarmfunktion. Det finns många näringsämnen som bidrar till en god matsmältning.
ROYAL CANIN® Sensible torrfoder är lämpligt för vuxna katter i åldern 1–7 år, och särskilt utformat för att stödja vuxna katter som visar tecken på känslighet mot vissa foder. Det innehåller en exklusiv kombination av näringsämnen för att stärka och stödja optimal matsmältning. Sensible är mycket välsmakande och har foderbitar i tre olika former och noga utvalda smakförhöjare för att stimulera foderintaget och underlätta matsmältningen.

Fodret är utvecklat för att bidra till att bibehålla urinvägshälsan hos vuxna katter som din. Efter att kattens matsmältning förbättrats bör du fortsätta utfodra den med ROYAL CANIN® Sensible, eftersom fodret är speciellt utvecklat för att stödja optimal matsmältning.

Optimal matsmältning
Vissa katter har ett känsligt matsmältningssystem och det leder till lös avföring. Sensible 33 innehåller en exklusiv kombination av näringsämnen för att stödja en optimal och säker matsmältning (L.I.P.*) och prebiotika (inklusive FOS) för en balanserad tarmflora. *L.I.P.: protein utvalt för dess mycket höga smältbarhet.

Hög smaklighet
Tre olika former på foderbitarna och en attraktiv sammansättning med noggrant utvalda smaker för att stimulera foderintag hos katter med känsligt matsmältningssystem.

Vikt 2kg

Innehåll
Vitamin A 18500IE, vitamin D3 1000IE, E1 (järn) 38mg, E2 (jod) 3,8mg, E4 (koppar) 12mg, E5 (mangan) 50mg, E6 (zink) 150mg, E8 (selen) 0,1mg. Tekniska tillsatser: Clinoptilolit av sedimentärt ursprung: 5g-Zootekniska tillsatser: Ammoniumklorid: 5g-Konserveringsmedel-Antioxidanter Protein 33 %, fett 22 %, aska 7,4 %, växttråd/fibrer 1,6 %

Information
Torkat fågelprotein, ris, animaliskt fett, majs, vegetabiliskt proteinisolat*, torkat fläskprotein*, vetemjöl, vete, hydrolyserat animaliskt protein, majsgluten, jäst och delar varav, betmassa, mineraler, fiskolja, vegetabilisk växttråd/fibrer, sojaolja, frukto-oligosackarider
229  :-