Nyhet

Royal Canin

Royal Canin Katt Outdoor 2kg

Artikelnummer: 3719X
Balanserat helfoder för vuxna katter (1-7 år), som ofta vistas utomhus och är aktiva

Activity support
Katter som lever i huvudsak utomhus är mer aktiva och har därmed ett högre energibehov. Outdoor har därför ett hhögt energibehov för att möta behovet hos aktiva utekatter.

Skin barrier
Bidrar till att stärka hudens skyddande barriär tack vare en kombination av aminosyror och vitaminer. Ett komplex av antioxidanter bidrar till att neutralisera fira radikaler och skyddar kroppens celler.

Joint health
Bidrar till att bevara kattens rörlighet och ledfunktion tack vare en kombination av skyddande näringsämnen och fettsyror (EPA och DHA).

Om din katt gillar att vara utomhus och lever ett aktivt liv, är det viktigt att kosten effektivt stödjer kattens naturliga försvar. ROYAL CANIN® Outdoor torrfoder har högt energi- och kaloriinnehåll för att säkerställa att det uppfyller näringskraven för utekatter med ett aktivt liv. En kattmat med högt energiinnehåll hjälper också din katt att klara av de utmaningar vädret kan erbjuda under våra årstider.

Fodret innehåller en speciell sammansättning av näringsämnen, antioxidanter som bidrar till att stödja din katts immunförsvar, och också prebiotika som främjar tarmfloran för optimal tarmhälsa. Till stöd för att bidra till fysiska aktiviteter utomhus, som att springa, hoppa och klättra, innehåller ROYAL CANIN® Outdoor en kombination av Omega-3-fettsyror (EPA och DHA) för att stödja kattens ledhälsa.


Vikt 2kg

Innehåll
Vitamin A 30,500IE, vitamin D3 800IE, E1 (järn) 37mg, E2 (jod) 3,7mg, E4 (koppar) 11mg, E5 (mangan) 48mg, E6 (zink) 145mg, E8 (selen) 06mg-Konserveringsmedel-Antioxidanter Protein 30 %, fett 20 %, aska 7,2 %, växttråd/fibrer 1,3 %, EPA/DHA 4g/kg

Information
Torkat fågelprotein, ris, majs, animaliskt fett, vete, hydrolyserat animaliskt protein, vegetabiliskt proteinisolat*, majsgluten, jäst och delar varav, betmassa, fiskolja, mineraler, kokosolja, sojaolja, frukto-oligosackarider, jästhydrolysat (innehåller mannan-oligosackarider), boragoolja, tagetesextrakt (innehåller lutein), skaldjurshydrolysat (innehåller glukosamin), hydrolysat från brosk (innehåller kondroitin)
239  :-

* Måste fyllas i

239  :-