Royal Canin

Royal Canin Katt Mother & Babycat 2kg

Artikelnummer: 3687X
Balanserat helfoder för katter - Anpassat för honkatten och hennes kattungar - Dräktiga och digivande honor - Kattungar under avvänjning och första tillväxtfasen (1-4 månaders ålder)

Om din katt är dräktig eller nyligen har fått ungar är det viktigt att både hon och hennes kattungar får näringsbehovet täckt för att säkerställa en fortsatt god hälsa hos modern och bästa möjliga start i livet för kattungarna.

ROYAL CANIN® Mother & Babycat är anpassat efter näringsbehovet hos en kattmamma och hennes ungar. Lämpligt för dräktiga och digivande honkatter och 1–4 månader gamla kattungar. Detta foder innehåller antioxidanter som stödjer kattungarnas naturliga försvar. Tack vare den mjuka konsistensen på foderbitarna kan kattungarna enkelt tugga och svälja fodret och vänja sig vid fast föda som en del av kosten.

ROYAL CANIN® Mother & Babycat ger bättre matsmältningstolerans eftersom näringsämnena har en hög smältbarhet. Fodret är berikat med DHA, som är en naturlig omega-3-fettsyra som främjar utvecklingen av kattungens hjärna. För att tillgodose varje katts individuella preferenser finns ROYAL CANIN® Mother & Babycat-foder även som en silkeslen mousse. Om du använder blandad utfodring behöver du bara följa riktlinjerna i vår foderguide för att säkerställa att din katt får rätt mängd.
279  :-

* Måste fyllas i

279  :-