ROK

ROK Straps

SKU: 2250X

ROK™ Straps har blivit populära världen över tack vare sin snygga design och trygga funktionalitet. Kopplet är elastiskt vilket gör att du och hunden slipper plötsliga ryck, vilket gör promenaderna skonsammare och trevligare för båda två. Den elastiska delen har en kärna av 100 % hållbar naturgummi klätt med greppvänlig polyester.

Kopplet har ett handtag som förenas med resårdelen tack vare en ring. Detta ger dig möjligheten att snabbt koppla hunden runt ett föremål, exempelvis ett träd. Längst ner på kopplet, efter den elastiska delen, finns ett till handtag. Detta kan användas vid tillfällen när du behöver extra mycket kontroll, t.ex. i trafiksituationer. De båda handtagen är stoppade för extra god komfort.

Perfekt att använda till hundar som drar i kopplet. Hunden får inte alls samma styrka och belasningen blir mindre både för hundens och ägarens rygg och nacke. Om din hund sällan drar i kopplet men ibland kastar sig efter saker, exempelvis gör utfall, behöver du inte vara orolig för att tappa kontrollen. Stretchdelen dras ut 30 cm vid ryck vilket innebär att hunden inte kommer långt ifrån dig men farten dämpas, hunden inte blir inte lika stark och du hinner få fotfäste.

ROK är ett mycket hållbart koppel med lång livslängd. Det är till och med UV-beständigt vilket gör att gummit aldrig torkar ut. Karbinhakarna är också av mycket god kvalité. Toppen att kombinera ihop med en välsittande sele.

Längd i normalläge: 135 cm långt
Längd i utdraget läge: 165 cm långt


Finns i tre storlekar som baseras på hundens vikt:
Small: 16 mm brett. För hundar som väger upp till 15 kg.
Medium: 20 mm brett. För hundar som väger 15-30 kg.
Large: 25 mm brett. För hundar som väger över 30 kg.
299  :-
Liknande produkter