Pomppa Sade Regntäcke

SKU: 10185X
Sade är ett riktigt snyggt och välsittande regntäcke från finska Pomppa .

Genom att vara både regn- och vindtät är det här är ett hundtäcke som passar riktigt bra för vårt nordiska klimat.

Det tunna materialet är vattenavvisande och eftersom fodret är tillverkat av antistatiskt tyg så tovar sig inte pälsen under täcket. Täcket har ett ställbart spänne runt magen som gör att regnjackan sitter bra på hunden utan att hamna snett när hunden rör sig.

Regnjackan är lätt och tack vara passformen an hunden röra sig obegränsat, det gör att vovven knappt kommer märka att den har täcket på sig. Sade täcker större delen av hundens kropp, frågan nacken hela vägen till svansroten. Och genom att både större delen av magen och de stora musklerna vid både skuldror och lår är täckta så är det här ett täcke som låter din hund förbli torr. Täckets finfina passform gör att vovven har kvar sin rörelsefrihet och kan springa omkring lika fritt precis som utan täcke.


Sade är som en tunn skaljacka, vilket gör att den passar bra även under regniga sommardagar och är det lite kallare ute så rekommenderar vi att sätta på ett Pomppa Jumppa fleece täcke under.
Regntäcket har en liten öppning längst ner på kragen kan du ha hunden i koppel samtidigt som täcket är på. För att din hund ska synas bra även på regniga mörka höstpromenader har täcket reflexer insydda längs sidorna.

Täcket är regntät upp till 5000 mm och går att maskintvätta på 30 grader. Då hundtäcket finns i många storlekar så passar Sade till både en liten tax och en större labrador

Storlekarna är stor i storlek, så om du är osäker på storlek - välj den mindre.

Så här mäter du:
1. RYGG - Mät rygglängden från nacken till svansen.
2. BRÖST - Bröstets omkrets mäts vid den bredaste punkten i hundens bröst.
3. MIDJA - midjans omkrets mäts bakom bröstet från hundens smalaste punkt.
529  :-

* Required Fields

529  :-