Best Friend

Petsafe Anti Bark Spray Collar Small Dogs

SKU: 6482
Petsafe Antiskällhalsband Deluxe Spray Bark Control Small
Detta anti-skäll halsband är lätt och enkelt och passar utmärkt för den lilla hunden. När hunden skäller så blir hunden sprayad på av halsbandet utan förvarning så hunden blir förvånad. Halsbandet kan spraya mellan 30-40 gånger per påfyllning och den stora burken rymmer ca 400-500 sprayningar. Halsbandet är lätt att ta på och av med hjälp av ett spänne. Passar hundar som väger runt 2,7 upp till 26kg med ett halsmått upp till 51 cm. Anti-skall halsbandet har ljud- och vibrationssensorer så att sprayningen utlöses bara från just din hunds skall. Halsbandet är vattentätt.

RFA-188 batteri.

Innan du fyller på halsbandet så se till att det är avstängt. Håll sprayburken rakt och tryck försiktigt in munstycket i halsbandet. Håll kvar och tryck i ca 15 sekunder eller tills du märker att det är helt påfyllt. Om det läcker lite spray så tryck till locket ordentligt.

Batteriets livslängd är på ca 2-4 månader.

Om du märker att halsbandet inte ger full effekt så kan man behöva spänna åt halsbandet lite till samt om din hund har lång päls så är det bäst att raka på det området där halsbandet/utlösaren sitter så hunden kan känna av vibrationen.
999  :-