Tree of Pets

Orijen Puppy 2kg

Artikelnummer: 3406X
PUPPY
Alla valpar mår bäst av en diet rik på protein och fett från animaliska ingredienser för att stödja topphälsa och utveckling. Orijen Puppy är fullproppad med protein från frigående kyckling, kalkon, vildfångad fisk och burfria ägg som levereras till våra kök. Två tredjedelar av våra animaliska ingredienser är färska eller råa, för en koncentrerad källa av protein. Resultatet är ett näringspackat och smakligt recept som din valp kommer att älska.

Protein
Kyckling, Ägg, Fisk, Kalkon

Tillgängliga storlekar
2 KG

Livsstadier
Puppy

ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR
Råprotein 38 %
Råfett 20 %
Råaska 8 %
Växttråd 5 %
Vatten 12 %
Kalcium /Fosfor 1.4 % / 1.1 %
Omega-6 / Omega-3 3 % / 1.1 %
DHA / EPA 0.35 % / 0.25 %
Glukosamin 1500 mg/kg
Kondroitinsulfat 1200 mg/kg

SAMMANSÄTTNING
Färskt kycklingkött (11 %), färskt kalkonkött (7 %), färska hela ägg (6 %), färsk hel sill (6 %), färsk kycklinglever (5 %), färsk hel flundra (5 %), färsk kalkonlever (5 %), färskt kycklinghjärta
(4 %), färskt kalkonhjärta (4 %), färsk kycklingnacke (4 %), kycklingkött (torkat, 4 %), kalkonkött (torkat, 4 %), hel makrill (torkad, 4 %), hel sardin (torkad, 4 %), hel sill (torkad, 4 %), kycklingfett (4 %), sillolja (2 %), hela röda linser, hela gröna ärtor, hela gröna linser, hela kikärtor, hela gula ärtor, linsfiber, hela pintobönor, hela vita bönor, kycklingben och brosk (1 %), kycklinglever (frystorkad), kalkonlever (frystorkad), färsk hel pumpa, färsk hel butternutsquash, färsk hel zucchini, färsk hel palsternacka, färska morötter, färska hela Red Deliciousäpplen, färska hela Bartlettpäron, färsk grönkål, färsk spenat, hela rödbetsblad, färska majroveblad, brun kelp, hela tranbär, hela blåbär, hela saskatoonbär, cikoriarot, gurkmeja, mjölktistel, kardborrerot, lavendel, läkemalva, nypon. TILLSATSER (per kg): Näringstillsatser: zinkkelat från aminosyrahydrat: 100 mg. Probiotika: enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.

Beräknad omsättbar energi är 400 kcal/100g
349  :-

* Måste fyllas i

349  :-