Vi på Dogz

 

 

 

Frida Götesson

VD

frida@dogz.se

Jag har haft hund hela livet och flera olika raser, bl.a Norsk Buhund  & rottweiler. Idag har jag fastnat för rasen Malinois som är en Belgisk vallhund. Tillsammans med min sambo och vår son har vi idag 3st ”mallar” i familjen, vi har även en liten uppfödning av rasen Malinois. Vi bor på en gård utanför Halmstad.

Jag brinner för hundträning och att få jobba tillsammans med mina hundar. Jag har tidigare tävlat i olika grenar som bruks(spår), lydnad samt igp. Igp som varit mig närmast om hjärtat har tagit mig till mästerskap och tävlat flera gånger utomlands. Nu ger jag mig ut på nya vingar och satsar på hundsporten mondioring. I framtiden kommer det även bli en mindre hund i familjen, men vilken ras har vi ännu inte bestämt.

Jag kom in som delägare på Dogz under våren 2015. Jag brinner för just alla olika typer av hundar & personliga möten med människor, så tycker jag detta är helt klart världens bästa jobb!


 

Jessica Svensson

Marknadsansvarig

jessica@dogz.se

Mitt stora intresse för djur och framförallt hundar har alltid funnits hos mig. Redan som 10 åring började jag ringa på hos alla grannar i trakten och frågade om jag fick följa med när de skulle gå ut med sina hundar, min envishet ledde till att jag under många år rastade ett stort gäng utav grannskapets hundar varje dag. En utav dessa familjer hade två st Briarder som hade arbetat som polishundar i Danmark och snart fick jag förtroendet att börja på Brukshundsklubben med ”Titti” som tiken hette. Det var helt magiskt och det var i den stund mitt brinnande intresse och min enorma passion för hundträning och tävling startade.

Jag kom in som delägare i Dogz under hösten 2017. Att få möjligheten att arbeta med sin passion i livet, att ha likasinnade arbetskamrater och att få träffa människor i butiken varje dag som delar detta intresse är tycker jag helt fantastiskt. Jag har verkligen hittat mitt drömjobb!  

   

 

 Anna Knutsson

Butikspersonal

Jag är uppväxt med Yorkshire Terrier i familjen. Mitt brinnande intresse för hundar startade när jag skaffade min första egna hund. När jag flyttade hemifrån så ville jag ha en lite rejälare hund, och det blev då en Australian Shepherd eller "aussie" som de kallas. Nu har jag helt fastnat för hundträning och allt vad det innebär och älskar det. Vi tränar lite allt möjligt, men främst tränar vi bruks(spår), lydnad och drag. Mitt mål är att vara tävlingsredo 2022!

Själv pluggar jag till civilekonom och jobbar extra här på Dogz, vilket är otroligt roligt att få jobba med sitt största intresse.