Vi på Dogz

 

 

 Frida Götesson

Delägare/VD

frida@dogz.se

Jag har haft hund hela livet och flera olika raser, bl.a Norsk Buhund  & rottweiler. Idag har jag fastnat för rasen Malinois som är en Belgisk vallhund. Tillsammans med min sambo och vår son har vi idag 4st ”mallar” i familjen. Vi bor på en gård strax utanför stan.

Jag brinner för hundträning och att få jobba tillsammans med mina hundar. Jag har tidigare tävlat i olika grenar som bruks(spår), lydnad samt ipo. Ipo som varit mig närmast om hjärtat har tagit mig till mästerskap och tävlat flera gånger utomlands. Nu ger jag mig ut på nya vingar och satsar på hundsporten mondioring. I framtiden kommer det även bli en mindre hund i familjen, men vilken ras har vi ännu inte bestämt.

Jag kom in som delägare på Dogz under våren 2015. Jag brinner för just alla olika typer av hundar & personliga möten med människor, så tycker jag detta är helt klart världens bästa jobb!


 

Jessica Svensson

Delägare/marknadsansvarig

jessica@dogz.se

Mitt stora intresse för djur och framförallt hundar har alltid funnits hos mig. Redan som 11 åring började jag ringa på hos alla grannar i trakten och frågade om jag fick följa med när de skulle gå ut med sina hundar, min envishet ledde till att jag under många år rastade ett stort gäng utav grannskapets hundar varje dag. En utav dessa familjer hade två st Briarder som hade arbetat som polishundar i Danmark och snart fick jag förtroendet att börja på Brukshundsklubben med ”Titti” som tiken hette. Det var helt magiskt och det var i den stund mitt brinnande intresse och min enorma passion för hundträning och tävling startade.

Min egna första hund ”Molly” fick jag köpa när jag var 14 år och rasvalet blev en Pyreneisk mastiff. Efter henne har jag haft ett gäng hundar av olika raser. Bland annat en Cane Corso hane ”Wotan” som jag har tävlat med i Lydnad, Bruks och Utställning. Nu har jag har en Belgisk vallhund Malinois IQ som är min nuvarande tävlingshund. Vi tävlar i Bruks och Lydnad, vi satsar framförallt på Söket.

Jag kom in som delägare i Dogz under hösten 2017. Att få möjligheten att arbeta med sin passion i livet, att ha likasinnade arbetskamrater och att få träffa människor i butiken varje dag som delar detta intresse är tycker jag helt fantastiskt. Jag har fått mitt drömjobb!  

  Ida Klingström

Hundfrisör

ida@dogz.se

Jag har 3 tysk mellanspets/mittelspitz sedan några år tillbaka och har alltid haft ett stort intresse för hundar. Tränar lydnad med mina hundar och funderingar på att tävla i framtiden finns.

Januari 2017 tävlade jag i doggrooming/hundfrisering på MyDog i Göteborg där jag tog hem första plats.

Drömmen var som liten att få jobba som frisör och med hundar och idag jobbar jag som både frisör och hundfrisör! Då jag älskar att skapa och vara kreativ så passar dem här yrkena mig utmärkt!


 

 

 

Valentina Tall

Hundfrisör

Jag fick min första hund när jag var 10 och har alltid älskat att ha djur omkring mig. Nu har jag en Engelsk springer spaniel tik på 6 år och en Irländsk setter valp. 

Jag bor på en gård utanför Falkenberg där jag utöver hundarna har får, höns och 3 katter. Livet på landet är det bästa jag vet! Under min gymnasietid fick jag lära mig mycket om hundar. Det var en Naturbrukslinje med inriktning hund. I utbildningen ingick lydnad, hundpsykologi, anatomi mm. 

Jag hade ett eget hundtrim i Skåne ett par år men sen gick intresset över till lantbruksdjur. Så jag gick en vuxenutbildning inom lantbruk och sen dess har jag jobbat med grisar, kor och får. Nu jobbar jag halvtid i trimmet på Dogz och halvtid på en mjölkgård i Vessigebro.