Non-Stop

Non-Stop Dragbälte Comfort

SKU: 3859
Genomtänkt bälte som inte glider upp i svanken. Skadar inte ryggen även om du får rejäl draghjälp av hunden. En ställbar storlek passar alla. Med non-Stop Comfort dragbälte fördelas belastningen över större yta och är justerbart med fickor & reflex.

Non-Stop dogwear är hund produkter för dig som vill ha det bästa för din hund. De har utvecklat produkter som bygger på många års erfarenhet inom draghundstävlande. Deras produkter utvecklas och testas på toppnivå inom hundkapplöpning, nordiska stil, släde och barmark.

Traditionellt så använder man ett bälte när man kör draghund. Vissa av dessa bälten har en tendens att glida upp mot ryggen. Detta är både obehagligt och en konstant belastning på ryggen kan i värsta fall leda till ryggproblem.

Med den bakgrunden har vi utvecklat en ny modell, för ökad komfort. Med Non-Stop Komfort fördelas belastningen över större partier, den glider inte upp därmed blir inte kraften från hunden en belastning för ryggen.

Kroken på bältet är konstruerad så att det ska vara lätt att ta på lina samtidigt som man inte behöver bekymra sig om att linan ska falla av. Bältet kommer i en storlek och kan justeras från den storlek du önskar till 140 cm runt höfterna.
629  :-