Kong Wubba Squeaks Knut

SKU: 6499X
Detta är en leksak som inte får fattas i leksakslådan: Wubba Weaves från KONG är en kast- och apporteringsleksak med roliga extradetaljer - och som vanligt i bästa KONG-kvalitet.
De långa nylonbanden gör det lättare att hålla fast leksaken när ni busar och leker dragkamp tillsammans. Pipljudet inuti leksaken busar upp hunden och ger den lust att leka.
KONG Wubba Weaves är noggrant och grundligt sydd för att din hund ska kunna ha skoj med den under en lång tid. Bomullsbanden är snurrade i varandra och knutna till en fast boll som är mycket hållbar och dessutom har en extra funktion; när hunden tuggar på den under lekarna rengör den samtidigt tänderna.

Den roliga leksaken KONG Wubba Weaves finns i tre glada färger: grön, knallrosa och blå.
(Notera att färg ej kan väljas vid beställningen.)

KONG Wubba Weaves i överblick:

Kraftig apporterings- och dragkampleksak
Med greppvänliga nylonband: perfekt om din favorit är förtjust i dragkamper!
Kraftiga material: noggrant sydd nylon med en knut av snurrad bomull gör KONG Wubba Weaves till en mycket hållbar leksak!
Rengör tänderna: varje gång hunden biter och gnager på knuten har det en rengörande effekt på tänderna, beläggningar på tänderna tas bort, utan att skada dem
Med pipljud som animerar hunden att leka
Färg: grön, knallrosa och blå - färg kan inte väljas vid beställningen!
Material: kraftig nylon med en stadig bomullsknut
Hänvisning: Som med alla leksaker bör hunden vara under uppsikt när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om delar fattas eller om den är trasig, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
119  :-