Jokke Boa Halvstryp

SKU: 3892X
Ett påkostat halsband med väl genomtänkta detaljer för god hållbarhet och snygg design. Ytterdelen är av svart fettat läder och fodrat med mjukt, brunt nappaläder som inte sliter på pälsen. Halsbandet är bekvämt mot hundens hals och samtidigt riktigt stiligt.

För smidig av- och påtagning är halsbandet i praktisk halvstrypsmodell. Halsbandet är ställbart med vanligt spänne vilket innebär att halsbandet får perfekt passform! Detta innebär även att Boa halvstryp kan användas även till hundar med bredare huvuden, eftersom man inte behöver dra av och på halsbandet.

Finns i storlekarna:

32-40 cm / 20 mm
35-45 cm / 20 mm
40-50 cm / 20 mm
45-55 cm / 25 mm
49-60 cm / 25 mm
55-65 cm / 25 mm
60-70 cm / 25 mm
65-75 cm / 25 mm

Storleksguide
Storleken avser vilka halsmått som halsbandet kan användas till, då det motsvarar halsbandets längd i åtdraget respektive öppet läge. Mät kring din hunds hals och välj den storlek som har ditt uppmätta halsmått i sitt spann.

För att kunna ta av och på detta halvstryp utan att öppna spännet kan man oftast inte gå efter hundens halsmått, utan på det mått där hunden är som bredast kring huvudet. Använd ett snöre och gör en ögla som är precis lagom för att kunna ta av och på hunden utan att fastna i öronen. Mät sedan hur stor öglan är och välj den storlek som har ditt uppmätta längd i sitt spann.
299  :-