FÖRELÄSNING MED ANNA LINDELÖF
.
25 JANUARI KL 18.30
.
Under kvällen kommer vi bjuda fika och ha flera fina erbjudande i butiken.
  
Anmälan till sandra@dogz.se 
.
Kom och lyssna när Anna Lindelöf pratar om grunden för inlärning, vare sig hunden ska gå fint i koppel eller bli en duktig tävlingshund.
.
Föreläsare Anna Lindelöf har varit med och tävlat ett flertal SM i bruksgrenarna: Skydd, Sök, Rapport och IGP, med ett SM-guld i rapport som högsta placering och en andra placering i skyddshundsgruppen. Hundarna (Plinga och Sladden) har representerat Sverige på Nordiska Mästerskapen med NM-guld individuellt som högsta placering i skyddshundsgruppen samt lagguld i rapport. Sladden har även cert i IPO.
.
Anna Lindelöfs tidigare hund, Dagny var Brukschampion i alla grenar samt även Lydnadschampion. Anna har även internationella meriter i lydnad och tävlat ett flertal SM.
Med sina unga hundar, Fräck (Malinois) och Turbo (schäfer), tävlar hon aktivt i att starta i IGP.
- Jag tror på att man får det man belönar, inlärning ska ske med positiv förstärkning!
.
I samband med föreläsningen ges även information om vad färskfoder är, hur och varför hunden bör fodras med fruset färskt kött från Vom og Hundemat samt ges färska ben!
.
Föreläsningen är ca 2-2,5 tim. Vi bjuder på fika och efter avslutad föreläsning får alla ett smakprov på färskfoderkorv från Vom og Hundemat.
.
VARMT VÄLKOMMEN!
.