Furminator

Furminator Long Hair

SKU: 2505X
Vill du slippa hundhår på sofforna och i hela huset? Vill du minska hårtussarna och städningen? Prova FURminator, det unika verktyget för att ta bort lösa hår ur pälsen och minska fällning.

Dina djur kommer att tacka dig. Din soffa likaså. Det patenterade FURminator-verktyget tar snabbt och enkelt bort löst, dött underhår, som är den underliggande orsaken till fällning – och till många allergi- och städproblem som den orsakar.

Verktygets unika egg, i rostfritt stål, tar tag i och rensar undan lös underull utan att skada friskt över- och stickelhår.

Observera att furminatorn varken klipper eller skär, utan det drar försiktigt loss underull och lämnar överhåren oskadade och blanka.

FURminator passar för katter samt alla fällande hundraser.

FURminator reducerar fällande med upp till 90 %, och garanterar mindre fällande jämfört med kam eller borste, vilket gör att städningstiden minskar drastiskt.

Den används och rekommenderas av professionella användare över hela världen, främst trimmare men även uppfödare och utställare.

Gör Så här:
1.Försäkra dig om att din hunds/katts päls är ren och helt torr. För bästa resultat rekommenderar vi att FURminatorn används direkt efter att du badat och torkat hunden/katten.
Eftersom FURminatorn kommer att åstadkomma stora mängder lös päls gör du bäst i att använda den på en plats som är lättstädad.

2.Sätt kanten och tänderna på verktyget mot djurets päls och drag långsamt medhårs genom pälsen. Använd verktyget på samma sätt som en borste och dra över, upp och bort från djurets hud. Använd långa mjuka rörelser och undvik upprepade drag på samma ställe. Var extra försiktig nära och vid djurets mest känsliga områden (mage, ben, könsorgan och anus). Tryck inte för hårt och lägg inte din tyngd på verktyget när du kammar igenom djurets päls. Alltför djup och hård borstning kan orsaka rodnader och irritationer i huden och djur med känslig hud kan få skador även vid lätt kamning. Om du ser rodnad eller irritation på ditt djurs skinn, avbryt omedelbart!

Gör som mängder av professionela användare, skaffa en FURminator du också. Garanterat städnings, hårtuss och tidsbesparande! Du kommer inte att ångra dig!

Long Hair för hundar med päls längre än 5cm
335  :-

* Required Fields

335  :-