MUSH

BARF är den mest naturliga maten för din hund, och det har aldrig varit lättare att ge hunden den mat som den är ämnad att äta. För att hunden skall må bra behöver den en balanserad kombination av kött, ben och organ av tre olika djur.

Mush har gjort Vaisto-serien användarvänlig för att underlätta utfodringen av din hund. Tidigare måste du som hundägare veta en hel del om BARF-utfodring, skaffa olika ingredienser och mixa dem själv. Det var rätt tidskrävande och därför utvecklade dom de populära mixarna i 500 grams förpackningar. Förpackningarna var däremot lite svåra att använda och därför bestämde dom sig för att göra en ännu bättre och mer användarvänlig produkt!

 

Med nya MUSH B.A.R.F. Vaisto®-produkter, är det bara att börja barfa! Du behöver inte blanda någonting själv, och du får all den information du behöver. 

Med den nya produktserien vill man göra BARF-utfodringen så lätt som möjligt för dig, och därför har Mush gjort en produkt i bitstorlek som innehåller kött, ben och organ från tre olika djur tillsammans med grönsaker. Dessa nya produkter passar både små och stora hundar.

Du behöver inte längre tänka på vilka produkter du gett tidigare i veckan, eftersom alla Vaisto-produkter är näringsmässigt kompletta BARF-måltider.

Vaisto-produkterna har tagit hundens näringsbehov och användarvänligheten i beaktande enligt följande:

Ingredienserna kommer från lokala bönder.

Produkterna är 100 % naturliga och du kommer inte att hitta tillsatsämnen, konserveringsämnen eller spannmål i maten.

Produkterna är råfrysta. På det här sättet bevaras de naturliga näringsämnena på bästa sätt.

Varje måltid innehåller kött, ben och organ från tre olika djur som ger din hund en komplett kost med variation av olika proteinkällor.

Måltiderna innehåller 60 % köttiga ben. Eftersom produkterna är kompletta bör du inte ge köttiga ben, men om du känner för att ge hunden något att tugga på, så är tuggben ett bra alternativ.

De är lätta att servera eftersom produkterna är i bitstorlek à 25 gram.


MUSH B.A.R.F. Basic®-produkterna är basserien som låter dig kombinera kött, ben, organ och grönsaker som du själv vill. Det finns 20 produkter i produktserien, och de är uppdelade i kategorierna MUSH B.A.R.F. Basic® Mix, MUSH B.A.R.F. Basic® Kött och MUSH B.A.R.F. Basic® Ben.

 

MUSH B.A.R.F. Basic® MixEn färdig blandning av kött, ben, organ och grönsaker. (Korv 500 g)

 

MUSH B.A.R.F. Basic® Kött – Gör din egen blandning av kött, ben, organ och grönsaker. (Korv 500 g)

 

MUSH B.A.R.F. Basic® Ben – Gör din egen blandning av kött, ben, organ och grönsaker. Att gnaga på ben är en viktig del av hundens naturliga beteende. (Påse 1,5 kg.)


 

Hittar inga produkter.