Silikonform

Dog Cuisine Ice Starter Kit Silikonform

SKU: 9858
Prova att göra hemmagjord hundglass hemma som svalkar skönt när det är varmt ute.

GOD OCH SVALKANDE GLASS TILL VOVVAR.

Detta startkittet innehåller nästan allt du behöver för att smidigt och enkelt kunna göra egen glass till din hund. Det enda du behöver tillsätta är vatten.

Till detta kittet medföljer en silikonform som innehåller åtta figurer så att du enkelt kan göra glassar som inte bara är goda utan dessutom ser fina ut i hundrelaterade mönster. Här finns två hundben och sex tassavtryck. Tassavtrycken är ca 4 x 4 cm och hundbenet ca 6 x 2 cm. När du fyllt formen med den färdigblandade mixen är det bara att ställa i frysen i 12 timmar för att låta glassen stelna.

Att servera din hund glass är inte bara en god sak, det är också tillfälle att umgås med din vovve. Och vem vill inte göra det? Hundglassen passar lika bra till den lilla taxen som till en stor hund.

Glassmixen Innehåller inga tillsatser och är laktosfri och glutenfri med en god jordgubbssmak. En förpackning mix beräknas räcka till två formar, totalt 16 glassar.
Formarna kan du även använda för att för att göra roliga vätskeblandade tillskott mm, som du kan frysa ner till din hund.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING
Fruktos, sojamjölkspulver, guargummi, jordgubbspulver och jordgubbssmak.

Sammansättning
Råfett 0,1%, karbohydrat 82,9% (varav socker 77%) Fibrer 12,1%, protein 0,9%.

119  :-