Lupus

Din Katts Beteende

Artikelnummer: 3468
Klöser din katt sönder soffan eller kissar den på fel ställen? Kanske försöker den förmedla något, men vad menar den egentligen?

I den här boken får du svar på dina frågor om din katts beteende och behov. Den innehåller de 13 heliga punkterna, om vad din katt behöver göra under dygnets 24 timmar för att må bra, för att få ett lyckligt liv och för att du själv ska få ut det mesta av din vän katten.

Ett avsnitt i boken tar upp vanliga frågor och svar på kattproblem som kan uppstå. Här får du också veta varför katten Felix förorenar på den dyra mattan i hallen och varför katten Sonja ger bort sina kattungar till grannarna.

Författaren Susanne Hellman Holmström är Sveriges första kattbeteenderådgivare. Hon har över 30 års erfarenhet av katter och kattuppfödning och berättar här om olika problemkatter, hur problemen yttrade sig och hur det åtgärdades. Boken är personligt skriven och kommer att ge dig många aha-uppleveler och skratt på vägen. En sak är säker, du kommer att se din katt med andra ögon eller kanske be den om ursäkt för att du inte har förstått den tidigare.

Personlig hälsning från Susanne Hellman Holmström:
Visst funderar du på vilka olika beteenden din katt har? Varför klöser den på soffan? Varför stryker den sig mot dörrposten? Varför gör den sitt behov på den vackra hallmattan? Är det en knäpp katt? Nej, det är väldigt sällan kattens fel. Det är oftast vi människor som ställer till det för våra älskade katter, i ren okunskap för vi inte visste! Du blir förlåten om du tar reda på kattens alla tretton "heliga punkter", vad en katt måste göra varje dag för att vara en nöjd och trygg katt. Efter att ha läst denna boken kan jag lova att du får be din katt om ursäkt för att du inte har förstått den tidigare
229  :-
ELLER