Puller

Collar Puller

SKU: 5759X

PULLER hundredskap/hundleksak har utvecklats av professionella hunduppfödare, för att förenkla hundträning och förståelse mellan tränaren och hunden.
- Lätt material - enkelt för hunden att bära med sig på land & i vatten
- Tåligt material - ger många timmar lek & träning
- Två ringar gör det lätt att hålla högt tempo i träningen
- Säker för hundens tänder & för dina händer
- Lätt att kasta & rullar bra
- Flyter på vattnet - perfekt för simträning

Puller hundleksak är inte bara en leksak utan också ett effektivt träningsredskap som låter dig hålla ett högt tempo i träningen! Du kan använda den som en kampring för att träna hundens styrka och ringens storlek gör att du håller din hand på ett säkert avstånd från hundens mun och tänder. Leksaken är lätt att kasta och eftersom den rullar bra kan du skicka iväg den såpass långt att även stora hundar får springa ordentligt. När hunden kommer tillbaka med en ring kan du kasta nästa i motsatt riktning så att hunden inte behöver stanna utan kan fortsätta springa efter nästa ring och på så sätt träna sin kondition. Håll upp ringen i luften för att låta din hund hoppa och träna sin benstyrka. Ringarna är tillverkade i ett unikt material som gör att de är lätta och flyter på vattnet. Att de är så lätta gör det enkelt för hunden att bära dem med sig och de flyter högt i vattnet så att det är lätt för hunden att se leksaken.

Puller-ringarna ger effektiv träning, men tänk på att värma upp hunden innan träning för att minska skaderisken vid intensiv träning!
159  :-