Alpha Spirit Soft Puppy

SKU: 8926X
Perfekt att ha som hundgodis.

Gluten- och spannmålsfritt helfoder för hundvalpar, halvfuktig konsistens, mycket gott, skonsamt tillagat med massor av färskt kött och färsk fisk, utan konstgjorda smakämnen, allergivänligt.

alpha spirit Semi Moist Complete Puppies är ett högkvalitativt och mycket gott hundfoder. Det artanpassade och balanserade innehållet gör det idealiskt som daglig kost. Den halvfuktiga, aptitretande konsistensen är lätt att ta upp och accepteras mycket väl av många hundar.

alpha apirit Semi Moist Complete Puppies tillagas med massor av färskt kött - smaskig kalkon, griskött och anka - samt färsk fisk. Det är spannmåls- och glutenfritt och passar därför bra för hundar med motsvarande intolerans. alpha spirit valpfoder kännetecknas av en näringsrik sammansättning, vilket är viktigt under tillväxtfasen. Det är bland annat en källa till omega-3 fettsyror, glukosamin och essentiella aminosyror. Tack vare den skonsamma tillverkningsprocessen kan råvarornas näringsämnen och smaker bevaras så bra som möjligt.

alpha spirit Semi Moist Complete Puppies i överblick:
Högkvalitativ mat för hundvalpar av alla raser
Halvfuktigt: mycket aptitretande, halvfuktig konsistens
100% färskt kött och färsk fisk: tillagas med färskt kalkonkött, gris- och ankkött samt färsk fisk, ingredienser av hög kvalitet, en artanpassad kost
Spannmåls- och glutenfritt: lämpligt för hundar med motsvarande allergi och intolerans
Hyperallergent: kort och översiktlig ingredienslista, lågallergent
Näringsrik sammansättning: med glukosamin, omega-3 fettsyror och essentiella aminosyror från naturliga källor
Mycket gott: hög acceptans bland många hundar
Skonsam produktion: kallpressat, varsamt tillagat för att bevara de naturliga aromerna och viktiga näringsämnena
Innehåller ej djurmjöl, genteknik, konstgjorda smakämnen och färgämnen
29  :-