Ska du köpa hund?

Vi kan hjälpa dig i ditt hundköp, oavsett om du ska köpa blandras el renrasig. Man kan ha haft hund tidigare eller är det den första hunden man ska skaffa. Vilka frågor ska man ställa? Vad innebär stamtavla, häslostatus eller att den har utländskt pass? Vi hjälper dig att reda ut alal begrepp. Hur vet jag om det är en seriös uppfödare eller säljare? Det finns många frågor man kan ställa för att få fram information och snabbt få reda på om det är en seriös uppfödare eller inte.

Marknaden ser annorlunda ut idag och många köp sker genom nätet och sociala medier. Det finns en uppsjö av bedragare som vill tjäna pengar på våra 4-benta vänner, men det finns även de som är seriösa och månar om sina avelshundar, valpar och valpköpare. Vi kan hjälpa dig att titta på den hund du intresserad av och hur du skaffar fram fakta om både hund och uppfödare.

Vi vill inte att du blir lurad utan får ett så tryggt hundköp som möjligt!

Har du problem med din hund?

Drar din hund i kopplet, morrar den mot främmande eller något annat i vardagen som du och familjen upplever är ett problem, prata med oss, vi kan hjälpa dig hur du ska träna din hund för att få ordning på problemet

Problemlösning konsulterar vi per timme, kontakta oss för prisuppgift.

Hur sköter jag bäst min hunds päls?

Vi guidar dig genom alla pälsvårdsartiklar och hur man ska sköta pälsen på bästa sätt. Vi har dessutom alltid Drop-in på kloklippning och analsäckstömning.

Foder

Har din hund en känslig mage? Är den kräsen? Svårt att lägga på sig eller svårt att gå ned i vikt? Prata med oss, vi har mycket stor erfarenhet av foder och av olika hundtyper. Vi representerar inte ett speciellt märke av foder utan utgår från hundens egna behov. 

Ring oss på 035-123344 elle maila på info@dogz.se