Nyhet

Torkade Vomburgare

Artikelnummer: 7116
Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.

Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.


Vikt: 110 gram
69  :-
ELLER